Bruiste bij...

Bruis&Brains helpt sinds 2017 organisaties bij uitdagingen in marketing en communicatie. En bruiste er al flink op los bij o.a. de Meldkamer Oost-Brabant, RB-Media, De Keukenvernieuwers, Delta Marktonderzoek, IT Management Group, NVFK (Nederlandse Vereniging Kinderfysiotherepateuten), Antea Group en Forum Business Research.   

 

Een greep uit de opdrachten: 

Forum Business Research

Rebranding n.a.v. nieuwe missie 

 

'Forum brengt ware liefde tussen mensen en merken'; deze nieuwe missie vroeg om een rebrandingtraject. Bruis&Brains ontwikkelde een nieuw beeldconcept, creëerde nieuwe content en vertaalde dit door in alle communicatiemiddelen.

 

Mark Stohr, Directeur Forum Business Research:

"Bruis en Brains, dat is precies wat Joyce is! Veel energie en altijd een positieve mindset. Tel daar een goed stel hersens en kennis van zaken bij op, en succes is gegarandeerd. Joyce heeft ons fantastisch geholpen bij de praktische uitwerking van onze nieuwe strategie. Nieuwe website met scherpe teksten, sjablonen voor voorstellen en rapportages, give-aways; alles in dezelfde verfrissende nieuwe huisstijl. Een echte aanrader!"

 

Meldkamer Oost-Brabant

Coördinatie communicatie 'samenwonen'

 

Twee meldkamers die gaan samenwonen: een hele operatie! Niet alleen qua techniek en facilitaire zaken, maar ook voor de medewerkers die op een andere plek, in een andere plaats, met nieuwe collega's moeten gaan werken. Bruis&Brains coördineerde met veel oog voor de medewerkersbeleving de interne communicatie rondom deze bijzondere ver- en inhuizing.

 

Meindert Vroegindeweij, Projectleider Verhuizing:

"Mooie klus gedaan, weinig tijd en toch veel bereikt! Bedankt voor de samenwerking."

 NVFK

Marketing consultancy traject + marketingplan

 

In een viertal sessies nam Bruis&Brains het bestuur en leden van de NVFK (Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie) mee in de wereld van marketing en 'klantdenken'. Van het ontwikkelen van een waardengedreven merkverhaal tot het creëren van persona's. En van het samenstellen van een personagericht aanbod voor ledenbehoud tot een acquisitieconcept voor studenten/starters. 

 

Yvonne Wilborts, Bestuurslid NVFK

"Joyce heeft ons vanaf stap 1 zeer professioneel begeleid in het traject dat wij met Bruis&Brains zijn aangegaan. Zij wist onze vraag vakkundig om te zetten in heldere stappen. Met als resultaat een duidelijk en concreet marketingplan! Dit is precies wat wij als beroepsvereniging nodig hebben, we gaan hier met frisse energie mee aan de slag!"